Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μπισκότα με μαρμελάδα.


Υλικά:

330γρ. βούτυρο
300γρ. ζάχαρη
225γρ. Τυρί κρέμα
2 αβγά
χυμό από ένα λεμόνι
ξύσμα από ένα λεμόνι
600γρ. περίπου αλεύρι ΓΟΧ
7γρ. Baking powder
μαρμελάδα

Εκτέλεση:

Στο μπολ του μίξερ,  βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και χτυπάμε για 5 περίπου λεπτά. 


Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι,  με αποτέλεσμα ένα μαλακό μείγμα,  το οποίο βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. 


Αφού βγάλουμε το μείγμα από το ψυγείο πλάθουμε μικρά μπαλάκια και κάνουμε μια τρύπα στη μέση. Βάζουμε στο ταψί αφήνοντας κενά. 


Στη συνέχεια γεμίζουμε τις τρύπες με μαρμελάδα,  και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 περίπου λεπτά. Έτοιμα! 


Καλή επιτυχία! 






Σημείωση: Συνταγή από το site http://akispetretzikis.com/